text

ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ

When you govern, take care so that your actions will be a jewel


Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

27 април 2012

The Олимпийските богове заедно със Сен Жермен, 27 април 2012


Temple of Zeus at Cyrene, Libya

Поздравления от Галактическата Федерация на Светлината

Целта е да се осъзнаете, че само свободния избор, който имате, е да заявите на световно ниво правото си на свободна воля. Да се отървете от наследения фалш и да си спомните вашия интегритет, вашата безкористност, вашето безсмъртие като ги оцените като по-високи ценности. Да бъдете освободени от изфабрикувания затвор от вкоренени убеждения, които рязко и нагло са били внесени във вашето съзнание1.

Всички активни пробудени хора трябва да се обединят и да извикат на цялата планета: „ Събудихме се от пристрастяващата летаргия, която беше наложена над нас в продължение на векове и сме готови, с пълната подкрепа и защита от боговете на Олимп да носим знамето на свободата, нещо, което ние знаем много добре как се прави срещу нещо, което заплашва да унищожи Древния Елински дух”.2

Барабаните зазвучаха и вие бяхте първите, които ги събудиха3, с упорство, дързост и смелост, което е подходящо за всеки Елин4.

Вашият страх стана сила и вие си спомнихте свещения си дълг към елинската земя.

Светлината на Аполон изгря отново с повече сила в сърцата на елините и като я използваме ние можем да призовем всички хора на Земята да издигнат знамето на свободата и да обединят силата си с вашата, свещена Елинска сила, която вие добивате и винаги ще добивате от вашите Богове от Олимп.

Ние ви нареждаме да отворите всички Олимпийски храмове и да почетете най-висшия 5

Със силата на нашата душа ние изразяваме световно нашата свещена воля да премахнем гнилостта и да извикаме силно, че отхвърляме контрола, който те продължават да налагат над вас.

Ние призоваваме човечеството да се издигне и да заяви неотменимото си право да бъде наистина хуманно, а не само да изглежда като такова.

Ние ви призоваваме да се присъедините масово към нас, защото целта е далеч отвъд границите на нашата свещена земя и тя е една:

СВЕТЛИНА *СВОБОДА

Силно послание, ясно намерение, един глас, една сила
ЕДИНСТВО

Ние сме Олимпийските богове заедно със Сен Жермен

Канал: Деметра
Превод: Tauno

1Вижте това видео(5 минути) кои са Олимпийците и как съзнанието може да бъде манипулирано(по позитивен начин тук)
http://www.youtube.com/watch?v=vBC8i-26Nx4&feature=relmfu
2Означава древен Елински(Гръцки) Дух

3 Като пример вижтеhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqeTGTU6FFg
Благодаря ви, всички гръцки хора, които показвате пътя

4 Елини е подходящо име за сегашните Гърци. Имайте предвид обаче, че „Всеки може да бъде Елин по сърце, ум и дух…”(Сократ)

5 Има се предвид, че всички храмове на Олимпийските богове са построени на места със специфични енергийни полета, това може да означава активирането на много портали по цялата територия на древна Елада, която днес е на няколко държави като България, Турция, Египет, Италия и др.

*EL означава Светлина

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου