text

ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ

When you govern, take care so that your actions will be a jewel


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

29 април 2012

Олимпийците и Центалният Съвет на Галактическата Федерация на Светлината – 29 април 2012г.

Temple of Apollon at Delphi, Greece



Денят 5 май е ден на петицата, числото на Епсилон, Аполон, на Светлината. На този ден всички портали по цялата Земя ще бъдат официално активирани, а процедурата е установена. Без значение дали са свободни или заети 1., на този ден всички портали ще преминат под контрола на (Между)Галактическата Федерация на Светлината 2., под контрола на Олимпийците и всички системи за полети на тази Галактика.

Ние вече ви предупредихме, че Олимп е активна. Хипер оръжието, този енергиен чадър от висока технология, беше активирано и защитава вашето съзнание и емоциите ви от тъмните усилия да се създаде страх. Чрез намеса в ДНК 3., то има за цел развитието на колективното съзнание.

Нашето следващо съобщение ще бъде за първия ни контакт. Поради причини за сигурност не е обявена датата. Една от вашите медии ще обяви, че ние идваме. Двадесет и четири часа преди пристигането ни вие ще сте предупредени със съобщение, което ще прекъсне програмите на всички ваши медии. След това всички ваши медии ще са затворени и всички полети ще бъдат анулирани. Ще видите по телевизионните си приемници часовник, отброяващ оставащото земно време преди нашето пристигане.

Обратното броене към пълно разкриване и падането на фалшивата завеса започна.

Ние сме Олимпийците и Централния Съвет на Интер Галактическата Федерация на Светлината

Канал : Деметра

source: http://gflolympiansenglish.blogspot.com/
Превод: Tauno

1. Заети портали - това вероятно означава, че определен район е използван сега за други цели. Във всички епохи, във всички векове и независимо от религията си, хората са строили храмове, свързани с тези портали порази различни причини. Показателен пример за такъв портал е Ая София в Истамбул, Турция. За тези, които може да считат, че това място сега е заето от мюсюлманите, трябва да мислят, че преди бе заемано от християните.

2. Каналът твърди, че подходящият термин е „Интергалактическа Федерация на Светлината”. Това трябва да означава, че в нея участва повече от една Галактика.

3. Виж коментар 1. от посланието от 17 април.

Tauno`s note - http://en.wikipedia.org/wiki/Epsilon#References
Бележка на Tauno – Епсилон - обозначава ДНК-полимеразата с функцията да изгражда изоставащата полинуклетидна верига при биосинтезата на ДНК (репликацията) при еукариотите http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BF%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BD
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου